Wie zijn wij eigenlijk?

Ontwerpen, drukken en printen.

ReflexBlue is een grafisch reclame- en ontwerpbureau uit Tilburg, gestart in 2006 door Chris Leenaars. Maar het blijft niet alleen bij ontwerpen. Bij ReflexBlue  kun je evengoed terecht voor het drukken (of printen) van flyers, posters, brochures, boeken, enveloppen, visitekaartjes. En dat is nog maar een kleine opsomming van soorten drukwerk die we kunnen leveren. Kun je je gezocht drukwerk in deze opsomming niet terugvinden? Geen nood, neem contact met ons op en vertel ons wat je nodig hebt. We kunnen nagenoeg alles leveren wat je nodig hebt. En bezorgen is bij ReflexBlue in Nederland en België altijd gratis.

Websites
Buiten het ontwerpen en het leveren van drukwerk, ontwerpen en maken we ook websites. ReflexBlue maakt nieuwe websites voor starters, maar ook een uitgebreide website voor bestaande bedrijven zijn in goede handen. Ieder bedrijf wil graag een unieke en herkenbare uitstraling. En dat begrijpen we bij ReflexBlue maar al te goed. Je wensen nemen we uiterst serieus en dat vertalen we in een website die jij graag wil. Maatwerk noemen we dat. Een eenvoudige website laten maken kan al voor een vaste prijs. Heb je speciale wensen? Dan wordt na overleg een offerte gemaakt. En als je dat wilt kunnen we ook nog zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan.


Wil je graag meer weten over één van onze diensten of producten? Maak dan hieronder je keuze.


Chris Leenaars

Als grafisch ontwerper mag ik mooie dingen maken en daarmee mensen
en bedrijven verder helpen.

En ja, dat vind ik elke dag weer fijn om te mogen doen.☺
En een nieuw visitekaartje geven we evenveel aandacht als een sprekende advertentie, een online banner, een brochure of zelfs een website.
Met de huidige programma’s is dat elke dag weer heel fijn om te mogen doen. En dat doen we ook heel graag voor jou!

Printen Tilburg

Hoi, ik ben Looi.

Een professioneel ontwerp dat opvalt en zijn doel behaalt:
Dat is mijn passie en mijn werk!
Ik ben Looi, geboren in Hilvarenbeek, in de buurt van Tilburg. Inmiddels heb ik ruime ervaring in de grafische wereld. Met een juiste dosis creativiteit en de nodige technische en grafische kennis maak ik van elke opdracht een mooi resultaat waar de klant trots op is. Elke opdracht is voor mij uniek, en geef ik ook graag een originele uitstraling.

Printen Tilburg

Ron van Kuijk

Tekstproducties:

Ervaren allround journalist (dagblad, tijdschrift, website), verslaggever, eindredacteur, online redacteur, copywriter/tekstschrijver, communicatieadviseur, pr-manager en woordvoerder.
> voorbeelden